La-vor trade

La-vor trade d.o.o

 

Adresa: Mažinjica 72/2

52420 Buzet

Telefon: 052/695-200

Fax:052/694-531

e-mail: la-vor.trade@pu.t-com.hr

http://www.lavor.hr/

Trgovačko društvo La-vor trade d.o.o. Buzet osnovano je u studenom 1991. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, turizam i usluge i od samog je početka u privatnom vlasništvu.

Osnovna djelatnost poduzeća je trgovina na veliko i posredovanje u trgovini, te u novije vrijeme i trgovina na malo. Djelatnost, kojom se bavi od osnivanja, tvrtka obavlja pretežito na području Istarske županije.

La-vor trade vrši distribuciju robe, vlastitim prijevozom, velikom broju marketa, manjim ugostiteljskim objektima, a dijelom asortimana i većim trgovačkim centrima. Povjerenje svojim kupcima opravdava brzom i točnom dostavom, te povoljnom ponudom širokog asortimana roba.

Osim distribucije asortimana hrvatskih proizvođača, La-vor trade distribuira i dio asortimana industrijskih kolača talijanskog proizvođača Gusparo s.p.a. Industria Dolciaria, Coseano, iz Italije, obiteljske industrijske pekare koja je na europskom tržištu još od 1976. godine.

La-vor trade d.o.o. trenutno zapošljava oko 30 stalno zaposlenih radnika od čega većinu u samom veleprodajnom skladištu prehrambenih artikala, pića i drogerijskih proizvoda.

Sjedište, gdje se nalazi i skladište, te uredski dio poduzeća nalazi se u industrijskoj zoni grada Buzeta, na adresi Mažinjica 72/2, nedaleko slovenske granice.

La-vor trade d.o.o. članica je grupacije ULTRA GROS čime ostvaruje niz pogodnosti kojima zadržava značajnu poziciju na svom dijelu tržišta i na usluzi je malim trgovinama i ugostiteljima lociranim po manjim istarskim mjestima, čime održava ravnopravnost sve oštrijoj konkurenciji.

http://www.lavor.hr/

Odaberi mjesto:

Buzet

P-1 Veleprodaja
Mažinjica 72/2

Pula (Pola)

Butiga Ultra 101
Faverijska 23, Pula
Butiga Ultra 103
Krležina 12, Pula

Vodnjan (Dignano)

Butiga Ultra 102
Trgovačka 137, Vodnjan

Žminj

BUTIGA ULTRA 105
PAZINSKA 2/H

Pogledajte sve lokacije trgovina članice