Grčka salata s tjesteninom

Sastojci:

    ▶ 200 g tjestenine
    ▶ izmrvljeni feta-sir
    ▶ limenka tunjevine
    ▶ 200 g mini rajčica
    ▶ ljubičasti luk
    ▶ 10-15 crnih maslina
    ▶ 1 krastavac
    ▶ 50 ml maslinova ulja
    ▶ pola manje glavice zelene
    salate
    ▶ 50 ml limunova soka
    ▶ peršin
    ▶ origano
    ▶ češanj češnjaka
    ▶ sol
    ▶ papar

Priprema:

Tjesteninu skuhajte i ohladite. Tunjevinu ocijedite, rajčice prerežite napola, a luk sitno narežite. Sve stavite u zdjelu, dodajte nekoliko crnih maslina, peršin, origano, češnjak, zelenu salatu i izmrvljenu fetu. Začinite limunovim sokom, maslinovim uljem, posolite i popaprite te promiješajte.