Tart od čokolade

Sastojci:

    ▶ 200 g Kraš Petit
    beurre keksa
    ▶ 100 g maslaca
    ▶ 2 žlice vrcanog meda
    ▶ 100 g Dorina mliječne
    čokolade
    ▶ 100 g Dorina čokolade
    za jelo i kuhanje
    ▶ 1 mala žlica ekstrakta
    vanilije
    ▶ 2 male žlice šećera u
    prahu
    ▶ 200 ml slatkog tučenog

Priprema:

Sameljite kekse. U tavi zagrijte maslac i med te pomiješajte s keksima. Ulijte u kalupe za tortice i ohladite. Otopite obje čokolade, kratko ohladite pa dodajte ekstrakt vanilije
i šećer u prahu. Istucite vrhnje i dodajte ga čokoladi, prelijte preko podloge od keksa i ohladite dva sata. Prije posluživanja ukrasite nasjeckanim lješnjacima ili nekom drugom dekoracijom po želji (voće, pistacije i sl.).