La-vor trade

La-vor trade d.o.o

 

Adresa: Mažinjica 72/2

52420 Buzet

Telefon: 052/695-200

Fax:052/694-531

e-mail: la-vor.trade@pu.t-com.hr

http://www.lavor.hr/

Trgovačko društvo La-vor trade d.o.o. Buzet osnovano je u studenom 1991. godine kao društvo s ograničenom odgovornošću za trgovinu, turizam i usluge i od samog je početka u privatnom vlasništvu.

Osnovna djelatnost poduzeća je trgovina na veliko i posredovanje u trgovini, te u novije vrijeme i trgovina na malo. Djelatnost, kojom se bavi od osnivanja, tvrtka obavlja pretežito na području Istarske županije.

La-vor trade vrši distribuciju robe, vlastitim prijevozom, velikom broju marketa, manjim ugostiteljskim objektima, a dijelom asortimana i većim trgovačkim centrima. Povjerenje svojim kupcima opravdava brzom i točnom dostavom, te povoljnom ponudom širokog asortimana roba.

Osim distribucije asortimana hrvatskih proizvođača, La-vor trade distribuira i dio asortimana industrijskih kolača talijanskog proizvođača Gusparo s.p.a. Industria Dolciaria, Coseano, iz Italije, obiteljske industrijske pekare koja je na europskom tržištu još od 1976. godine.

La-vor trade d.o.o. trenutno zapošljava oko 30 stalno zaposlenih radnika od čega većinu u samom veleprodajnom skladištu prehrambenih artikala, pića i drogerijskih proizvoda.

Sjedište, gdje se nalazi i skladište, te uredski dio poduzeća nalazi se u industrijskoj zoni grada Buzeta, na adresi Mažinjica 72/2, nedaleko slovenske granice.

La-vor trade d.o.o. članica je grupacije ULTRA GROS čime ostvaruje niz pogodnosti kojima zadržava značajnu poziciju na svom dijelu tržišta i na usluzi je malim trgovinama i ugostiteljima lociranim po manjim istarskim mjestima, čime održava ravnopravnost sve oštrijoj konkurenciji.

http://www.lavor.hr/

Odaberi mjesto:

Buzet

P-1 Veleprodaja
Mažinjica 72/2

Kanfanar

Butiga Ultra 106
Burići 3, Kanfanar

Pula (Pola)

Butiga Ultra 104
Dalmatinova 1, Pula
Butiga Ultra 101
Faverijska 23, Pula
Butiga Ultra 103
Krležina 12, Pula

Vodnjan (Dignano)

Butiga Ultra 102
Trgovačka 137, Vodnjan

Žminj

Butiga Ultra 105
Pazinska 2/H

Pogledajte sve lokacije trgovina članice